Comandă de cel puțin 300 de lei și poți câștiga unul dintre cele 30 de premii surpriză sau un telefon Samsung Galaxy A53 5G pe zi! Vezi regulament și înscrie-te aici. Spor la cumpărături!

Grau raticid, 100 g • Trox

Cod produs: 100609174
1000lei /buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Grau raticid, 100 g • Trox

Momeala grau super gustoasa

Momeala rodenticid gata pregatita, sub forma de grau, pentru combaterea soarecilor si sobolanilor

Caracteristici si utilizare:

ZED BF GRAU este o momeala gata pregatita, sub forma de grau, in pungute pentru o singura doza de 50 g pentru combaterea soarecilor si sobolanilor [soarece de casa (Mus musculus) si sobolan cenusiu (Rattus norvegicus)]. Momeala contine ingredientul activ de generatia a doua, brodifacoum, ce actioneaza dupa o singura ingerare. Moartea rozatoarelor se produce dupa cateva zile (3-5) de la ingerare fara a trezi suspiciuni altor membrii ai coloniei asupra momelii.

Rodenticidul ZED BF GRAU este o momeala rodenticida sub forma de grau decorticat, fabricat cu TSA (Tehnologie Speciala de Absorbtie), ce permite o distributie omogena a ingredientului activ atat pe interiorul, cat si pe exteriorul bobului de grau.

Produsul contine un amestec bine echilibrat din componente de origine alimentara si incorporeaza un agent respingator (Denatonium Benzoate) pentru a preveni consumul de catre oameni.

ZED BF GRAU poate fi folosit pentru controlul infestarii cu rozatoare in interiorul si in jurul cladirilor. Acest produs trebuie plasat in statii de intoxicare sau in puncte de momeala acoperite.

Produsul Grau raticid, 100 g • Trox face parte din Plante, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Anti-daunatori. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code5902341507062
Greutate produs ambalat (kg)0.120000

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România