Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Orhidee Phalaenopsis, 1 ramura, 50-60 cm, diametru 22 cm

de la
8000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Dacă vrei să aduci o pată de culoare și de viață livingului tău, orhideea Phalaenopsis poate fi o alegere potrivită. Este una dintre cele mai cunoscute specii de orhidee, putând fi regăsită în numeroase variante și culori. Acest tip de orhidee este disponibil în 2 - 3 culori diferite și are o înălțime de 50 - 60 cm. Ghiveciul din ceramică are un diametru de 22 cm, ceea ce îi oferă orhideei spațiul necesar pentru a crește sănătos și corect.

 

Avantaje şi beneficii

Durată de viață mare

Ușor de îngrijit

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Phalaenopsis
  • Înălțime (cm): 60
  • Diametru ghiveci (cm): 22
  • Ghiveci ceramic: Da
  • Culoare: Verde / multicolor

Instrucţiuni: Număr ramuri: 1 stem; Udare prin scufundare, o dată la 5-7 zile; Perioada de înflorire: pe tot parcursul anului; Temperatura optimală pentru întreținere: 20 – 25 grade. Culori: 4-5 culori diferite.

Cod EAN: 8718432110717

Produsul Orhidee Phalaenopsis, 1 ramura, 50-60 cm, diametru 22 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.