Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci cyclamen mix, 20-25 cm, diametru 10.5 cm, culori diferite

de la
1400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Ușor de întreținut, acest mix de flori Cyclamen poate înveseli atmosfera oricărui living sau apartament. Poți combina mai multe nuanțe. De la roz intens, la roșu, mov sau lila, florile te vor inspira și te vor surprinde în fiecare zi. Cyclamen preferă spațiile luminoase, însă ferite de razele directe ale soarelui. Mediile ideale sunt cele umede și cu temperaturi moderate, până la 20 de grade Celsius. Planta are o înălțime de 20 - 25 cm și este disponibilă într-un ghiveci cu diametrul de 10.5 cm.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de îngrijit

Flori viu colorate

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Cyclamen
  • Înălțime (cm): 25
  • Diametru ghiveci (cm): 10.5
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / multicolor
Cod EAN: 8718432187078

Produsul Ghiveci cyclamen mix, 20-25 cm, diametru 10.5 cm, culori diferite face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.