Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci Craciunita Poinsettia, diametru 14 cm

de la
2550
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Cunoscută și sub denumirea de "Steaua Crăciunului", Poinsettia a devenit un simbol al sărbătorilor de iarnă. Fie că o alegi pentru tine, fie că vrei să o oferi cadou unei persoane apropiate, Crăciunița își poate găsi ușor locul perfect, în orice living sau apartament. Preferă locurile călduroase, de semiumbră și temperaturile de peste 15° C, însă nu mai mari de 25° C. Planta se udă normal, moderat și trebuie ferită de curenții de aer, precum și de diferențele mari de temperatură.

 

Avantaje şi beneficii

Poate fi cadoul ideal de Crăciun

Ușor de îngrijit

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Poinsettia
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / roșu

Instrucţiuni: Udați normal; Temperatura optimă: 15 °C - 25 °C; Perioada înflorire: Octombrie, Noiembrie, Decembrie.

Cod EAN: 6425684430204

Produsul Ghiveci Craciunita Poinsettia, diametru 14 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.