Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci Craciunita Poinsettia, 45-50 cm inaltime, diametru 10 cm

de la
850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Crăciunița Poinsettia este un cadou foarte popular, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Cunoscută și sub numele de "Steaua Crăciunului", Crăciunița este printre puținele plante decorative care înfloresc doar iarna (în lunile octombrie, noiembrie și decembrie). Ea trebuie așezată într-un loc călduros, la semiumbră, la o temperatura de peste 15° C, însă nu mai mare de 25° C. Crăciunița trebuie să fie udată moderat. Crește la o înălțime de aproximativ 50 cm iar ghiveciul cu un diametru de 10 cm și o înălțime de 45 cm îi permite să se dezvolte sănătos.

 

Avantaje şi beneficii

Poate fi cadoul ideal de Crăciun

Ușor de îngrijit

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Poinsettia
  • Înălțime (cm): 45
  • Diametru ghiveci (cm): 10
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / roșu

Instrucţiuni: Udați normal; Temperatura optimă: 15 °C - 25 °C; Perioada înflorire: Octombrie, Noiembrie, Decembrie.

Cod EAN: 6425684430150

Produsul Ghiveci Craciunita Poinsettia, 45-50 cm inaltime, diametru 10 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.