Comandă de cel puțin 300 de lei și poți câștiga unul dintre cele 30 de premii surpriză sau un telefon Samsung Galaxy A53 5G pe zi! Vezi regulament și înscrie-te aici. Spor la cumpărături!

Aparat Ultrasunete Anti Rozatoare 1.5W PS-968

Cod produs: 100689462
9000lei /buc
(TVA inclus | taxa verde: 0.89 lei)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Aparat Ultrasunete Anti Rozatoare 1.5W PS-968

  • SPECIFICATII: Descriere Alarma emite ultrasunete care alungă de pe o anumită suprafață rozatoarele: șoareci, șobolani, dihori, etc. Ultrasunetele emise nu sunt sesizate de urechea umană, în schimb ele sunt perfect sesizate de către rozătoare, iritându-le auzul. Aceasta face ca să părăsească acel spațiu, ocolind raza de acțiune. Eficiența maximă a aparatului se constată după 10-15 zile de funcționare continuă, după care se lasă să funcționeze preventiv. Aparatul nu este dăunător pentru oameni, animale sau păsări. Alarma este superioară altor metode de combatere a rozătoarelor (otrăvuri, capcane, etc.), nu poluează mediul, punerea în funcțiune nu necesită calificare, utilizarea în timp este nelimitată, nu necesită întreținere, consum minim de energie. Se poate utiliza și chiar se recomandă acolo unde nu se pot folosi otrăvuri sau în combinație cu metodele clasice. Alarma se folosește și preventiv pentru a nu pătrunde rozătoarele în anumite spații. Important! Pentru spațiile aglomerate se recomandă folosirea simultană a mai multor aparate, în acest fel, mărindu-se eficiența. Specificații Tip produs: Aparat ultrasunete anti rozătoare Alimentare: 220 V Frecvența: 20.000 – 27.000 kHz Unghiul de propagare: 130º Putere sonoră: > 120 dB Suprafața de acțiune: 100 m² Dimensiuni: 105 x 92 x 78 mm Greutate: 370 grame Consum: 1.5W Instalarea și funcționarea Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul trebuie poziționat cu asigurarea unui spațiu liber pentru emitere. Funcționarea aparatului este semnalizată de ledul roșu aflat pe partea frontală a dispozitivului. Ultrasunetele se reflectă de ziduri și de aceea dacă doriți să folosiți dispozitivul și pentru alte încăperi, (în limita spațiului de acoperire) se vor lăsa ușile deschise sau se va monta câte un aparat în fiecare încăpere.

Produsul Aparat Ultrasunete Anti Rozatoare 1.5W PS-968 face parte din Plante, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Anti-daunatori. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code6424589000024
Greutate produs ambalat (kg)0.220000

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România