Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Floare Anthurium Andreanum, 40-45 cm, diametru 12

de la
3500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Renumită datorită florilor și frunzelor în formă de inimă, Anthurium poate cuceri inimile multor privitori. Florile se mențin o perioadă lungă de timp și sunt ușor de întreținut. Anthurium Andreanum are nevoie de lumină, însă ține cont să nu fie poziționată direct în razele soarelui. Temperaturile optime sunt de 27 - 32° C, pe timp de vară și 18 - 20° C, pe timp de iarnă. În timpul sezonului rece, Anthurium are nevoie de apă la fiecare câteva săptămâni iar vara fi udată la câteva zile.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de îngrijit

Durată de viață mare

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Anthurium Andreanum
  • Înălțime (cm): 45
  • Diametru ghiveci (cm): 12
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / roșu
Cod EAN: 8718432658523

Produsul Floare Anthurium Andreanum, 40-45 cm, diametru 12 face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.