Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Motosape

Filtrare dupa 2 produse

Produse din categoria Motosape


Te-ar putea interesa și:

Sapaligi, Cazmale, Canistre, Ulei motor.


O grădină îngrijită nu este doar un vis, poți obține rezultatele dorite cu uneltele potrivite, iar dacă ai nevoie de o motosapă pentru a lucre orice tip de sol, la Brico Depot ai o mulțime de vaiante din care să alegi:

 • Motosapă pe benzină
 • Motosapă cu roți de cauciuc și adaptor pentru plug
 • Motosapă cu roți ajustabile
 • Motosapă cu roți metalice

Toate modelele de motosape din această categorie sunt de cea mai bună calitate, de la producători de top (Media Line, Ruris, Raider, O’Mac) și te vor ajuta să lucrezi orice tip de sol ai în curte și în grădină.

Atunci când alegi o motosapă ține cont de următoarele particularități:

 • Greutatea și dimensiunile: trebuie să fie reduse, pentru a putea fi manevrată de oricine
 • Tipul motorului: motor pe carburant sau motor electric
 • Poziția plugului: poziționare frontală - recomandată pentru terenuri mici sau medii, poziționarea plugului la mijloc, poziționarea plugului la spate
 • Mânere ergonomice pentru o utilizare confortabilă
 • Funcțiie și accesoriile incluse: lame speciale, roți laterale, roată frontală, freze detașabile, panou de control, ajustarea adâncimii de săpat

Și pentru ca lucrurile să fie și mai simple pentru tine, îți punem la dispoziție o mulțime de servicii și modalități de cumpărare și livrare, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi produsele dorite.

Întrebări frecvente

 

Ce modele de motosape găsesc la Brico Depot?


La Brico Depot găsești o gamă largă de motosape electrice sau pe benzină, de cea mai bună calitate, de la branduri renumite, din care să alegi modelul potrivit nevoilor tale. În funcție de activitățile pe care dorești să le desfășori și de suprafața pe care trebuie să o lucrezi, poți opta pentru un model cu puterea potrivită de funcționare, cu roți din cauciuc sau metalice, cu accesorii sau adaptor pentru plug.
Cum aleg motosapa potrivită?


În funcție de nevoile tale poți opta pentru o motosapă pe benzină sau pentru un model electric. Motosapele electrice sunt disponibile în variante cu acumulatori sau cu alimentare la rețeaua de electricitate. Motosapele pe benzină pot fi folosi oriunde, pentru că nu depind de lungimea unui cablu, Dacă ai un spațiu mic de lucrat, poți alege o motosapă cu acumulatori sau pe bază de energie electrică. Pentru suprafețele mai mari, cea mai potrivită este o motosapă pe benzină.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360