Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Prelata reversibila din polietilena, multicolor, 400 x 500 cm

Garantie 10
de la
10400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Confecționată din polietilenă, această prelată multicoloră promite o bună rezistență în timp, având integrat un filtru special de protecție împotriva efectelor negative ale razelor UV. Așadar, îți recomandăm să folosești acest produs calitativ în mai mult variante. Poți acoperi cu succes orice tip de mobilier de grădină, astfel încât își va păstra forma inițială neschimbată. Mai mult, dacă ai nevoie de un accesoriu asemănător unei copertine, această prelată groasă, cu lungimea de 500 cm se poate poziționa de perete, prin intermediul elementelor de fixare, disponibile în magazinele noastre. Desigur, acest proces se poate finisa cu ușurință și rapiditate, prelata având găuri speciale de-a lungul marginii, la distanță de 1 m.

 

Avantaje şi beneficii

Utilizare intensă

Rezistentă contra razelor UV

Specificaţii

  • Produs: Prelată
  • Tip produs: Retractabilă
  • Acționare: Manual
  • Lungime (cm): 500
  • Lățime (cm): 400
  • Culoare: Multicolor
  • Material: Polietilenă
  • Greutate (kg): 2.92
  • Alte informații: Suprafața de acoperire: 20 m². Distanțare bucșe: 1 m. Greutatea materialului: 140 g/ m². Număr de ochiuri: 18

Instrucțiuni: Se poate utiliza pentru interior sau exterior.

Cod EAN: 3663602576211

Produsul Prelata reversibila din polietilena, multicolor, 400 x 500 cm face parte din Mobilier grădină și balcon, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Copertine și prelate. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.