Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Prelata reversibila din polietilena, multicolor, 200 x 300 cm

Garantie 10
de la
3500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Recomandată pentru acoperirea unei suprafețe de 6 m², prelata multicoloră a fost fabricată din polietilenă, un material durabil și rezistent, care îți permite să utilizezi acest accesoriu sub diferite forme. Dacă ai nevoie de o protecție suplimentară împotriva vremii neprielnice acordată mobilierului preferat din grădină, poți monta cu ușurință prelata, fără a fi nevoie de elemente suplimentare. Desigur, când te hotărăști să fixezi prelata verde/maro pe perete, spre exemplu, ai posibilitatea să folosești inclusiv găurile efectuate de-a lungul marginii sale, pentru o montare facilă. Mai mult, această prelată reversibilă are o greutate de aproape 1 kg, în timp ce greutatea materialului ajunge în jurul a 140 g/m².

 

Avantaje şi beneficii

Utilizare intensă

Rezistentă contra razelor UV

Specificaţii

  • Produs: Prelată
  • Tip produs: Retractabilă
  • Acționare: Manual
  • Lungime (cm): 300
  • Lățime (cm): 200
  • Culoare: Multicolor
  • Material: Polietilenă
  • Greutate (kg): 0.87
  • Alte informații: Suprafața de acoperire: 6 m². Distanțare bucșe: 1 m. Greutatea materialului: 140 g/ m². Număr de ochiuri: 10

Instrucțiuni: Se poate utiliza pentru interior sau exterior.

Cod EAN: 3663602576204

Produsul Prelata reversibila din polietilena, multicolor, 200 x 300 cm face parte din Mobilier grădină și balcon, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Copertine și prelate. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.