Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

FOTOLIU TOSCANA

de la
15000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Bucură-te de momentele petrecute pe terase, în aer liber, alegând produsele dedicate spațiilor exterioare. Confecționat dintr-un mix de materiale rezistente, având un stil industrial, scaunul negru, de la GoodHome, gama Toscana poate fi folosit ca mobilier pentru gradină, terase, cafenele precum și în centre comerciale. Este ideal pentru mesele de vară. Realizat din aluminiu, având cotierele din lemn, scaunul de la Good Home este o alegere elegantă, dar și de durată.

 

    Cod EAN: 3663602936602

    Produsul FOTOLIU TOSCANA face parte din Mobilier grădină și balcon, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Scaune. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.