Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Copertina manuala, cadru aluminiu, multicolor, 380 x 300 cm

Garantie 2
de la
99900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Ideală pentru grădina ta, această copertină cu brațe din aluminiu te va proteja de soare, în momentele însorite, din anotimpul cald, astfel încât te vei bucura de natură, alături de cei dragi. Copertina manuală beneficiază de o pânză din poliester, colorată în nuanțe încântătoare de alb și taupe, așadar, se potrivește de minune cu restul ansamblului cromatic din grădină. Cu o lungime considerabilă de aproape 4 m, copertina multicoloră se fixează cu ușurință de perete, prin intermediul șuruburilor din pachetul produsului. Mai mult, acest accesoriu dinamic se acționează prin intermediul unui mâner ergonomic, prezintă rezistență la apă și coroziune, în timp ce greutatea pânzei este de 300 g/m².

 

Avantaje şi beneficii

Rezistentă la apă și coroziune

Înclinare reglabilă

Specificaţii

  • Produs: Copertină
  • Tip produs: Retractabilă
  • Acționare: Manual
  • Lungime (cm): 375
  • Lățime (cm): 300
  • Culoare: Multicolor
  • Material: Poliester și aluminiu
  • Garanție (ani): 2
  • Alte informații: Pachetul include mâner, manșon drept și 3 suporturi de perete. Standard: EN 13561. Greutate pânză: 300 g/m². Grosime produs: 800 mm. Înclinare ajustabilă între 0-42 °.

Instrucțiuni: Instalalează suporturile de perete, apoi fixează copertina. Țesătura și rama se pot spăla in apă caldă și săpun, apoi se lasă la uscat, în mod natural. Copertina se închide pe timp ploios și cu vânt, pentru a preveni deteriorarea.

Cod EAN: 3663602419006

Produsul Copertina manuala, cadru aluminiu, multicolor, 380 x 300 cm face parte din Mobilier grădină și balcon, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Copertine și prelate. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.