Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Balansoar gradina, 3 locuri • Yamayka

de la
1,19000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Cu o structură metalică stabilă și prevăzut cu acoperiș confecționt din material rezistent la UV, balansoarul pentru grădină oferă confortul de care ai nevoie atunci când vrei să te relaxezi. În grădină sau pe terasa casei, balansoarul poate fi montat ușor și rapid. Este disponibil pentru trei persoane, astfel că te poți bucura de timpul tău, singur sau alături de prieteni și cei apropiați. De asemenea, poate fi rabatat ușor, astfel că îl poți folosi inclusiv ca un pat în care să te odihnești pe timp de zi. Perdelele laterale incluse au rolul de a te proteja împotriva țânțarilor, fiind utile, mai ales în serile de vară. Acoperișul balansoarului este confecționat dintr-un material rezistent la UV, ceea ce înseamnă că nu se va decolora ușor și își va păstra nuanțele originale, mult timp.

 

Avantaje şi beneficii

Rabatabil, cu funcție pat

Include perdele împotriva țânțarilor

Specificaţii

  • Tip produs: Balansoar
  • Brand: Yamayka
  • Culoare: Multicolor
  • Număr persoane: 3
Cod EAN: 4620001165483

Produsul Balansoar gradina, 3 locuri • Yamayka face parte din Mobilier grădină și balcon, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Balansoare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.