Pachet universal motofierastrau

Cod produs: 101042094
De la 9000lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Pachetul universal motofierăstrău se poate utiliza pentru întreținerea constantă a copacilor, a ramurilor sau a gazonului din curte, fiind ajutat de multitudinea de accesorii cuprinse în pachetul de achiziție. Ușor de folosit și întreținut, aceast pachet universal se potrivește persoanelor active, care doresc o întreținere rapidă și ușoară a spațiului preferat pentru relaxare și aer curat. Corpul compact și mânerul ergonomic al acestei unelte asigură o utilizare variată, confortabilă și rapidă. Înainte de prima folosire, se recomandă citirea cu atenție a instrucțiunilor menționate în manualul de utilizare, respectarea acestora fiind importantă pentru siguranța utilizatorului.

 

  • SPECIFICATII: Pachetul contine: 1x VASELINA TUB O'MAC - 150 ML; 1x BUJIE 2T - O'MAC; 1x ULEI 2T MIX BLUE O'MAC - 1L; 1x ULEI UNGERE LANT O'MAC - 1L; 1x PILA LATA 6” - O'MAC; 1x MANER PILA WINDSOR; 1x SNUR STARTER 2T - WINDSOR; 1x FILTRU BENZINA HSQ

Produsul Pachet universal motofierastrau face parte din Masini si utilaje gradina, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Accesorii masini si utilaje. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 6425580119883
Tip produs Pachet universal motofierastrau
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România