Pachet universal motocultor

Cod produs: 101042096
De la 10300lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Cu ajutorul acestui pachet universal motocultor poți lucra pământul mai eficient și cu mai puțin efort. Folosindu-te de aceste unelte speciale, beneficiezi de tehnologie performantă ideală pentru activitațile agricole pe care vrei să le desfășori de-a lungul anului. Pachetul universal motocultor este o alternativă convenabilă pentru munca manuală, dificilă din gradină ta sau de pe câmp. Durabil, fabricat din materiale rezistente și ușor de manevrat, pachetul îl poți folosi cu succes pentru semănat, săpat, arat, pregatit solul înainte de a-l cultiva și chiar pentru a elimina buruienile nedorite din grădină sau curte.

 

  • SPECIFICATII: Pachetul contine: 1x VASELINA TUB O'MAC - 150 ML; 3x ULEI TRANSMISIE O'MAC - 1L; 1x ULEI 4T SAE30 O'MAC - 1L; 1x SNUR STARTER 4T - WINDSOR; 1x BUJIE 4T - O'MAC

Produsul Pachet universal motocultor face parte din Masini si utilaje gradina, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Accesorii masini si utilaje. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 6425580119876
Tip produs Motocultor
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România