Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Motofierastrau benzina, 38 CC, 2T • McCulloch

Garantie 2
de la
62500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Motofierăstrăul pe benzină McCulloch conține un filtru de aer cu durată mare de viață, iar prin intermediul curățării centrifugale, aerul intrat este filtrat și particule mai mari sunt îndepărtate înainte să ajungă la filtrul de aer. Mai mult, motofierăstrăul CS 340 beneficiază de o capacitate cilindrică de 38, motor în 2 timpi, frână cu recul și un profil mic al lamei, cu dinți la jumătate de pas. Datorită manșonului moale de pe mânerul ergonomic și lubrifierii automate a lanțului, acest motofierăstrău McCulloch reprezintă alegerea ideală pentru tăierea copacilor, buștenilor sau ramurilor copacilor, fiind potrivit pentru orice persoană dorește să înlăture structurile nedorite din grădină.

 

Avantaje şi beneficii

Sistem antivibrare

Lubrifiere automată a lanțului

Specificaţii

 • Tip produs: Motofierăstrău benzină
 • Brand: McCulloch
 • Model: CS 340
 • Tip motor: Benzină
 • Capacitate cilindrică (cc): 38
 • Timpi motor: 2
 • Lungime lamă tăiere (cm): 40
 • Greutate (kg): 5.2
 • Garanție (ani): 1
 • Alte informații: Frână cu recul / Profil mic, cu dinţi la jumătate de pas / Manşon moale pe mâner / Lubrifiere automată a lanţului / Sistem antivibrare / Protecţia barei / EN ISO 12100-2/A1:2009, CISPR 12:2007, EN ISO 11681-1:2008 / Toate service-urile pentru motoferăstraie trebuie să aibă personal calificat cu excepţia situaţiilor prevăzute în secţiunea de întreţinere din acest manual. Vă sfătuim să nu aduceţi modificări de niciun fel ferăstrăului dvs. Menţineţi mânerele uscate, curate, fără contact cu orice ulei sau combustibil. Asiguraţi-vă că sunt bine strânse capacele de la rezervoarele de combustibil, şuruburile şi dispozitivele de fixare. Folosiţi doar accesorii originale şi piese de schimb recomandate. Nu este recomandat să folosiţi ulei uzat pentru lubrifierea barelor şi a lanţului / Purtaţi echipament de protecţie. Purtaţi încălţăminte cu protecţie metalică în vârf cu talpă anti-alunecare, îmbrăcăminte confortabilă, echipament pentru regim greu de lucru, șorț de protecţie, mănuşi de protecţie, ochelari de protecţie sau ecran de protecţie, cască de protecţie şi căşti de protecţie împotriva zgomotului. Utilizatorii trebuie să verifice în mod regulat dacă zgomotul produs de motoferăstrău le provoacă probleme de auz. Ţineţi-vă părul deasupra umerilor.

  Feriţi-vă toate părţile corpului de lanţul fierăstrăului când produsul este în funcţiune. Ţineţi copiii, privitorii şi animalele la minim 10 metri de locul în care lucraţi. Nu permiteţi altor persoane sau animale să stea lângă motoferăstrău atunci când îl porniţi sau când e în funcţiune. Nu folosiţi un motoferăstrău atunci când sunteţi obosit, bolnav, supărat, sau dacă aţi consumat alcool, droguri sau medicamente. Trebuie să fiţi într-o stare fizică şi mentală bună. Lucrul cu un motoferăstrău este intens. Dacă sunteţi într-o stare care poate fi agravată de o muncă intensă, întrebaţi medicul înainte să folosiţi motoferăstrăul. Faceţi planul de lucru cu motoferăstrăul dinainte. Nu începeţi tăierea până nu aţi eliberat zona de lucru şi v-aţi asigurat solul pe unde călcaţi. Dacă tăiaţi copaci, asiguraţi-vă o cale de retragere. / Acest motoferăstrău pe benzină dispune de tehnologia oxy power, instrumente combi integrate, marcaje de tăiere şi sistem complet antivibraţii. Produsul vine asamblat şi gata de utilizare./ CCS conţine un filtru de aer cu durată mare de viaţă, iar cu acest sistem inovator, motoferăstrăul poate fi folosit mai mult fără a înlocui filtrul de aer. Prin folosirea curăţării centrifugale, aerul intrat este filtrat şi particulele mai mari sunt îndepărtate înainte să ajungă la filtrul de aer./ Sistemul dublu de blocare a lanţului pentru creşterea siguranţei, activare cu mâna dreaptă sau din inerţiePornirea se face mai uşor dacă reduceţi rezistenţa cablului de pornire cu până la 40%.

Cod EAN: 7391736544795

Produsul Motofierastrau benzina, 38 CC, 2T • McCulloch face parte din Mașini și utilaje grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Fierăstraie/Drujbe și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.