Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Motoferastrau 5201s

de la
29900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Menține un aspect îngrijit și aspectuos al grădinii în orice sezon, prin alegerea motofierăstrăului pe benzină, model 5201-S, un ajutor indispensabil pentru orice casă. Ușor de folosit și depozitat, motofierăstrăul 5201-S beneficiază de o capacitate cilindrică de 45, o putere maximă de 2.4 CP, motor în 2 timpi și o lungime a lamei de tăiere de 40 cm. Această mașină de tăiat este ideală pentru tăierea copacilor, ramurilor sau buștenilor din curte, datorită lamei calitative, rezistente în timp. Mai mult, după fiecare utilizare, se recomandă curățarea imediată, prin înlăturarea resturilor rămase.

 

 • Specificatii:
  Motoferăstraul 5201S este un produs dotat cu un motorul puternic, de 2.4 CP, ce poate debita o masă lemnoasă de 2 mc, în mai puțin de 1h. Lungimea șinei permite debitarea unui diametru de 800 mm. Greutatea redusă permite utilizarea pe întreaga perioadă a zilei.

  Brand : 5201

  Motor 2 timpi

  Capacitate cilindrică : 45 cc

  Combustibil : benzină fără plumb

  Carburator : Clasic

  Pornire : manuală

  Lungime șină de ghidaj : 400 mm

  Tip lanț : 3.8 1/3

  Greutate : 5,1 kg

  Consum combustibil : 560 g/kWh

Cod EAN: 6424340263705 Model: 5201-S

Produsul Motoferastrau 5201s face parte din Mașini și utilaje grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Fierăstraie/Drujbe și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.