Motoferastrau hero 240

Cod produs: 101077583
De la 25200lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Motofierăstrăul reprezintă o unealtă multifuncțională și compactă, perfectă pentru tăierea copacilor, ramurilor, buștenilor sau cherestelei din curte, rapid și fără griji. Se operează comod prin intermediul mânerului ergonomic și designului compact al ustensilei de lucru, în timp ce întreținerea motofierăstrăului se face cu grijă, după fiecare utilizare, înlăturând orice rest acumulat. Inspecția regulată este primul pas către o întreținerea adecvată și o perioadă de funcționare mai îndelungată. Mai mult, înainte de utilizarea acestei mașini de tăiat, trebuie citite cu atenție instrucțiunile de folosire, pentru că nerespectarea avertismentelor pot provoca un incendiu sau rănirea gravă.

 

  • Specificatii:
    Motofierastraul HERO 240 este dedicat tuturor gospodariilor, acolo unde lemnul trebuie debitat si pregatit pentru iarna. Este dotat un motor termic functionare in 2 timpi, cu o putere de 2.4 CP si lama cu lungimea de 40 cm. Manerul ofera o manevrabilitate usoara la taieri orizontale si totodata detine un sistem de ungere automata a lantului pentru o ghidare de precizie a fierastraului in timpul utilizarii. Brand : HERO Motor : Tez Ciclu de funcţionare : 2 timpi Putere motor : 2.5 CP Capacitate cilindrică : 41 cc Sistem de aprindere : Electronic Pornire : Manuală Combustibil : Benzină fără plumb Capacitate rezervor : 0.31l Consum mediu combustibil : 560g/kWh Amestec carburant : 25 ml ulei/ litru de benzină Lungime şină : 400 mm Tip lanţ : 3/8” 1.3 PM 28.1

Produsul Motoferastrau hero 240 face parte din Masini si utilaje gradina, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Drujbe. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 6424340407833
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România