Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Motocoasa bc300

Garantie 1
de la
49200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

O grădină bine îngrijită se menține prin tăierea periodică a ierbii și buruienilor crescute inestetic pe întreaga suprafață, cu ajutorul motocoasei pe benzină capabile să asigure un finisaj estetic elegant. Motorul în 2 timpi se alimentează doar cu benzină fără plumb, capacitatea rezervorului fiind de 1.2 L. Cu un design compact și ergonomic, motocoasa pe benzină beneficiază de un motor puternic de 3 CP, în timp ce sistemul de tăiere elaborat cuprinde un cuțit cu 3 dinți și un fir Autocut 200, elemente ce asigură o tăiere fină și precisă.

 

 • Specificatii:
  Motocoasa BC300 se utilizeaza la taierea si indepartarea ierburilor de dimensiuni mai mici si pentru tuns gazonul. Motorul din dotare are la baza functionarea in 2 timpi si furnizeaza o putere de 3 CP, iar greutatea totala a produsului este de 8 kg.

  Capul de taiere al motocoasei lucreaza pe baza functiei Tap and Go, ce implica alimentarea automata a tamburului cu fir de cosire, atunci cand capul motocoasei atinge solul si se deterioreaza firul. Mai exact, atunci cand produsul se afla in miscare si prin atingerea solului firul este deteriorat, functia Autocut intervine si poate realimenta automat firele, fara a fi necesara oprirea lucrului, astfel incat sa puteti utiliza in continuare motocoasa, in conditii optime.

  Brand : BC

  Motor : TEZ, 2 timpi

  Putere motor : 3 CP

  Combustibil : Benzină fără plumb

  Pornire : Manuală

  Transmisie mecanică : Ambreiaj centrifugal

  Accesorii : Cuțit cu trei dinți, autocut cu fir

  Lățime de lucru : 200 mm

  Greutate : 8 kg

  Consum combustibil : 1,2 l/h

Cod EAN: 6424340196324

Fie că alegi products electrice, fie pe benzină, din gama de Motocoase și accesorii, ele te vor ajuta să ai cel mai frumos gazon din întregul cartier. Bucură-te de o grădină îngrijită cu ajutorul productslor de calitate superioară!!

Produsul Motocoasa bc300 face parte din Mașini și utilaje grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Motocoase și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.