Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Masina de tuns gazon, pe benzina, 40 cm, 99 cc

de la
74500
lei/buc
loading spinner
produs nou
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Perfectă pentru a păstra gazonul curat și ordonat, această mașină de tuns este proiectată pentru grădini de dimensiuni mari și mijlocii. Mașina oferă o lăţime de tăiere de 40 cm și o eficiență sporită. Fiind un model pe benzină, cu o capacitate cilindrică de 99 cc, mașina este mult mai puternică față de un model electric. De aceea, este o alegere potrivită atunci când vrei să economisești mai mult tip pentru tine și să petreci mai puțin timp pentru îngrijirea gazonului. Ușor de utilizat și de manevrat, mașina de tuns gazonul are o durată lungă de viață și oferă o bună rezistență în timp.

 

Avantaje şi beneficii

Uşor de curăţat

Practica. Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Mașină benzină de tuns gazon
  • Tip motor: Benzină
  • Capacitate cilindrică (cc): 99
  • Lăţime de tăiere (cm): 40
Cod EAN: 5059340124544

Produsul Masina de tuns gazon, pe benzina, 40 cm, 99 cc face parte din Mașini și utilaje grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Mașini de tuns iarba. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.