Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Masina de tuns gazon, pe benzina, 40 cm, 99 cc

de la
69000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Știm că a avea o grădină frumoasă înseamnă să ai un gazon bine întreținut. Dacă visezi la un teren perfect, fără să petreci ore întregi îngrijindu-l, acest model de mașină de tuns iarba îți poate fi de ajutor. Produsul oferă o lăţime de tăiere de 40 cm, ceea ce îl face potrivit pentru grădinile mari. Fiind un model de mașină pe benzină, cu o capacitate cilindrică de 99 cc, mașina este mult mai puternică față de un model electric, ceea ce înseamnă timp mai puțin alocat sarcinii de tuns iarba și mai mult timp pentru bucuriile tale.

 

Avantaje şi beneficii

Uşor de curăţat

Practica. Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Mașină benzină de tuns gazon
  • Tip motor: Benzină
  • Capacitate cilindrică (cc): 99
  • Lăţime de tăiere (cm): 40
Cod EAN: 5059340124551

Produsul Masina de tuns gazon, pe benzina, 40 cm, 99 cc face parte din Mașini și utilaje grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Mașini de tuns iarba. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.