Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Masina de tuns gazon, electrica, 32 cm, 220-240 V

Garantie 2
de la
18500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 4 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ideală pentru tăierea ierbii și pentrua a păstra aspectul îngrijit și ordonat al gazonului, mașina de tuns FPLM1000-4 este adecvată pentru grădini de până la 300 m². Este dotată cu un motor puternic de 1000 W care asigură o tăiere excepțională în toate condițiile. În plus, este ușoară (are o greutate de 9.16 kg). Având o cutie externă cu o capacitate de 27 litri pentru a colecta iarba, mașina este ușor de curățat și de folosit. Mânerul pliabil asigură depozitarea în format compact. Cele trei setări permit reglare înălțimii de tăiere de 32 cm, 25, până la 65 mm.

 

Avantaje şi beneficii

Sistem de oprire de siguranță

Mâner pliabil pentru depozitare ușoară

Specificaţii

  • Tip produs: Mașină electrică de tuns gazon
  • Model: FPLM1000-4
  • Tip motor: Electric
  • Alimentare: Cu cablu
  • Waţi (W): 1000
  • Lăţime de tăiere (cm): 32
  • Greutate (kg): 9.16
  • Garanție (ani): 2
  • Tensiune (V): 220-240
  • Alte informații: Instrucțiuni de depozitare: Depozitați produsul și accesoriile acestuia la loc uscat, ferit de îngheț. Depozitați întotdeauna produsul într-un loc inaccesibil copiilor. Temperatura de depozitare ideală este între 10° C și 30° C. Recomandăm ca produsul să fie acoperit utilizând un material textil sau o husă adecvate, pentru a-l proteja de praf. Pliați mânerul superior și fixați-l în poziție conform descrierii Instrucțiuni de utilizare: Familiarizați-vă cu comenzile și cu utilizarea corectă a produsului. Nu permiteți niciodată copiilor sau persoanelor care nu cunosc aceste instrucțiuni să utilizeze produsul. Reglementările locale pot restricționa vârsta operatorului. Nu operați niciodată produsul dacă în apropiere există alte persoane, mai ales copii, sau animale de companie Informații privind siguranța: În cazul în care cablul de alimentare este deteriorat, trebuie înlocuit cu un cablu special sau cu un ansamblu puse la dispoziție de producător sau agentul de service. Dacă se folosește un prelungitor de cablu, acesta trebuie să fie minim din clasa H05VV-F, iar diametrul conductorilor nu poate fi mai mic de 2 x 1,5 mm² și lungimea max. este de 75 m
Cod EAN: 3663602939337 Model: FPLM1000-4

Produsul Masina de tuns gazon, electrica, 32 cm, 220-240 V face parte din Mașini și utilaje grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Mașini de tuns iarba. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.