Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Masina de tuns gazon, pe benzina, 51 cm, 163 cc

de la
1,59500
lei/buc
loading spinner
produs nou
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Dacă visezi să ai o grădină frumoasă, cu un teren perfect, fără să petreci ore întregi îngrijind gazonul, atunci din garajul sau din atelierul tău nu ar trebui să lipsească acest model de mașină de tuns iarba. Având o lăţime de tăiere de 51 cm, produsul este potrivit mai ales dacă ai de îngrijit suprafețe și grădini mari. În plus, fiind un model de mașină pe benzină, cu o capacitate cilindrică de 163 cc, mașinile de tuns iarba se poate înscrie pe lista mașinilor profesionale. Oferă o tăiere rapidă, are un motor puternic, este practică, ușor de utilizat și te ajută să eficientizezi timpul petrecut cu îngrijirea gazonului.

 

Avantaje şi beneficii

Uşor de curăţat

Practica. Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Mașină benzină de tuns gazon
  • Tip motor: Benzină
  • Capacitate cilindrică (cc): 163
  • Lăţime de tăiere (cm): 51
Cod EAN: 5059340124469

Produsul Masina de tuns gazon, pe benzina, 51 cm, 163 cc face parte din Mașini și utilaje grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Mașini de tuns iarba. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.