Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Masina de tuns gazon, pe benzina, 46 cm, 140 cc

de la
1,32500
lei/buc
loading spinner
produs nou
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Ușor de utilizat și de manevrat, acest model de mașină de tuns reprezintă o soluție pentru aproape orice tip de gazon. Eficientă, mașina oferă o lăţime de tăiere de 46 cm, ceea ce o face potrivită pentru grădinile mari. Fiind un model de benzină, mașina are o tăiere rapidă și un motor puternic. Cu ajutorul ei poți întreține cu ușurință suprafețe mari. Mașina oferă o bună manevrabilitate, precizie de tăiere mare și o durată lungă de viață. Este practică, ușor de utilizat și te ajută să eficientizezi timpul petrecut cu îngrijirea gazonului.

 

Avantaje şi beneficii

Uşor de curăţat

Practica. Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Mașină benzină de tuns gazon
  • Tip motor: Benzină
  • Capacitate cilindrică (cc): 140
  • Lăţime de tăiere (cm): 46
Cod EAN: 5059340124506

Produsul Masina de tuns gazon, pe benzina, 46 cm, 140 cc face parte din Mașini și utilaje grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Mașini de tuns iarba. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.