Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Masina de tuns gazon, pe benzina, 40 cm, 125cc

de la
99900
lei/buc
loading spinner
produs nou
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Un gazon bine întreținut este baza pentru o grădină cu adevărat atrăgăroare. De aceea, pentru a avea grijă așa cum se cuvine de gazon, din garajul sau atelierul tău nu ar trebui să lipsească acest model de mașină de tuns iarba. Fiind un model de mașină pe benzină, cu o capacitate cilindrică de 125 cc, mașina de tuns iarba se poate înscrie pe lista mașinilor profesionale. Avantajul este că oferă o lăţime de tăiere de 40 cm, ceea ce o face potrivită pentru grădinile mari. Acest model taie rapid, are mai multă putere și acoperă cu ușurință cele mai mari suprafețe. Oferă o manevrabilitate mai bună, precizie de tăiere mai mare și o durată lungă de viață.

 

Avantaje şi beneficii

Uşor de curăţat

Practica. Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Mașină benzină de tuns gazon
  • Tip motor: Benzină
  • Capacitate cilindrică (cc): 125
  • Lăţime de tăiere (cm): 40
Cod EAN: 5059340124513

Produsul Masina de tuns gazon, pe benzina, 40 cm, 125cc face parte din Mașini și utilaje grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Mașini de tuns iarba. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.