Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Tub picurare paladrip slim, debit 2 l/h, grosime 16 mm, distanta intre duze 30 cm

de la
10500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Tubul de picurare paladrip este folosit pentru transportarea apei. Acest tip de produs se folosește la irigarea serelor, a solarelor, dar și în câmp. Irigarea prin picurare este o metodă lentă, sub formă de picături. Avantajul de a folosi tubul de picurare este dat de faptul că apa este distribuită precis la nivelul plantelor. De obicei, acest tip de irigare este folosit pentru legume și flori. Dimensiunile diametrului sunt de 16 x 30 cm, debitul apei este de 2 l/oră iar lungimea este de 100 m. Totodată, irigarea prin picurare asigură necesarul de apă al plantei și al solului.

 

Avantaje şi beneficii

Util

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii furtunuri
  • Material: Polietilena (PE)
  • Culoare: Negru
  • Lungime (cm): 10000
  • Diametru (mm): 16
  • Debit (L/H): 2
  • Greutate (kg): 4.47

Cod EAN: 6425878800301 Model: 349852301

Produsul Tub picurare paladrip slim, debit 2 l/h, grosime 16 mm, distanta intre duze 30 cm face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.