Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Start conector banda pentru furtun picurare 17 mm, cu garnitura • Grommet

de la
1500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Start conectorul bandă pentru furtunul de picurare, cu garnitură, Grommet, este un robinet. Acesta este un accesoriu fără de care un sistem de irigare nu poate funcționa. Totodată, acest conector are rolul de a permite deschiderea și închiderea coloanei de apă pe banda de picurare pe care este direcționat debitul de apă. Produsul este foarte ușor de folosit. Beneficiile sunt că este rezistent, durabil și simplu de manevrat. Este conceput din material de polipropilenă și sistemul de închidere-deschidere este foarte ușor. Culoarea articolului este roșu cu negru și diametrul este de 17 mm.

 

Avantaje şi beneficii

Durabil

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii furtunuri
  • Brand: Grommet
  • Material: Plastic
  • Culoare: Negru
  • Diametru (mm): 17
Cod EAN: 6425878800066 Model: 31400017M

Produsul Start conector banda pentru furtun picurare 17 mm, cu garnitura • Grommet face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.