Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Duza furtun gradina, reglabila • Verve

de la
650
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Duza de la Verve se montează, cu ușurință, la furtunul de grădină. Te ajută să reglezi jetul de apă, producând ceață de pulverizare a picăturilor de apă. Prin mișcare se modifică forma jetului. Duza se montează rapid, datorită conectorului capătului furtunului. Duza fabricată de Verve este compatibilă cu conectori diferiți și cu majoritatea mărcilor de fitinguri. Produsul este realizat din materiale de calitate și prezintă avantajul că se montează ușor, fără unelte speciale. Această duză pentru montaj la furtun, de la Verve, este de folos în orice grădină și amenajare exterioară a curții tale.

 

Avantaje şi beneficii

Material de calitate

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Duză
  • Brand: Verve
  • Culoare: Multicolor
  • Presiune (bar):
  • Material: Plastic

Cod EAN: 3663602940982 Model: DY3011

Produsul Duza furtun gradina, reglabila • Verve face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.