Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set pistol de stropit

de la
6650
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pistolul de pulverizare, Hozelock Multi Spray, folosește jet de apă compactă, cu cinci modele diferite de pulverizare, făcându-l perfect pentru udare și curățare, în curtea și grădina ta. Setul are conectori și adaptori cu care se pot fixa elemente, furtun și robineți, pentru a uda grădina. Produsele din set sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, pentru o durabilitate sporită. Conectorul care asigură legătura cu robineții și furtunul face parte din acest set de grădină, de la Hozelock. Furtunul de grădină asigură controlul debitului, care reglează nivelul de pulverizare a apei.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Pistol apă
  • Brand: Hozelock
  • Lungime (cm): 5.5
  • Culoare: Portocaliu
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 5010646051101

Produsul Set pistol de stropit face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.