Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cap rozeta pentru stropitoare, medie

de la
150
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Capul tip rozetă are dimensiuni medii. Orice lucrare de grădinărit adecvată, este dificilă fără utilizarea accesoriilor potrivite. Ai nevoie de un cap tip stropitoare, pentru a asigura distribuirea uniformă a apei pe suprafața grădinii. Se montează la furtun cu ușurință, prin apăsare. Produsul este compatibil cu majoritatea mărcilor de fitinguri și accesorii pentru furtun. Se fixează cu ușurință în furtunul standard. Produsul este realizat din material plastic, are culoare neagră și prezintă avantajul că se montează ușor, fără să folosești unelte speciale, fiind la îndemâna oricui. Produsele Verve sunt mereu de folos în gospodăria ta.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Compatibil cu toate fitingurile standard

Specificaţii

  • Tip produs: Cap rozetă
  • Brand: Verve
  • Culoare: Negru
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 5905197972343

Produsul Cap rozeta pentru stropitoare, medie face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.