Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Programator digital pentru furtun irigatii, 5 functii • Verve

de la
15900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Programatorul digital pentru furtunul de irigații este un produs potrivit atât grădinilor mici, cât și celor mijlocii. Acesta permite atașarea propriu-zisă la sistemul de irigare pentru automatizarea udării gazonului. Setarea temporizatorului se face pe ecranul LCD. Dispozitivul are 5 butoane funcționale, pentru operare în trepte, cu presetarea celor 11 frecvențe de udare. Timpul de udare funcționează de la 1 minut la 240 de minute / ciclu. Totodată, programul este ușor de configurat iar afișajul LCD are o vizibilitate bună. Adaptoarele de 1/2 și 3/4 inch sunt incluse. Produsul fabricat de Verve funcționează bine și cu un sistem de ceață și picurare.

 

Avantaje şi beneficii

Sistem inteligent

Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii furtunuri
  • Brand: Verve
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 3663602941224

Produsul Programator digital pentru furtun irigatii, 5 functii • Verve face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.