Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pompa submersibila, 6 bar, 925 W, 35 l/min

de la
41300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 4 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Ideală pentru uzul casnic, pompa de apă submersibilă poate fi utilizată pentru a extrage apa din pânza freatică din pământ sau pentru a drena apa din izvoare, puțuri și fântâni. Pompa are un motor de 925 W și funcționează sub presiunea de 6 bari. Cablul cu lungime de 60 metri permite ca pompa să fie conectată la o sursă mai îndepărtată de curent. Debitul maxim este de 35 l/minut iar înălțimea maximă de pompare este de 60 m. Astfel, pompa asigură o bună funcționare la adâncimi mari. Fiind confecționată din materiale rezistente la apă, pompa este protejată împotriva coroziunii.

 

Avantaje şi beneficii

Durabilitate

Eficiență

Specificaţii

  • Tip produs: Pompă
  • Presiune (bar): 6
  • Material: Oțel și plastic
  • Debit maxim (L/min): 35
  • Adâncime maximă (m): 60
  • Culoare: Roșu și gri

Cod EAN: 5944021001262

Produsul Pompa submersibila, 6 bar, 925 W, 35 l/min face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Pompe, Hidrofoare și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.