Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pompa apa murdara, 400 W, 125 l/min, 0.5 bar

Garantie 2
de la
10900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 4 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pompa cu puterea de 400 W este ideală pentru drenarea apei murdare, uzate. Mai mult decât atât, poate fi folosită și pentru pomparea apei curate din canalizare sau din fosele septice. Presiunea sa este de 0.5 bari și are debitul maxim de 125 l/minut. Ea este alcătuită dintr-un material calitativ și durabil, ceea ce înseamnă că oferă o bună funcționare. În plus, diametrul maxim al particulei sale este de 35 mm. De asemenea, este rezistentă împotriva coroziunii și are un preț extrem de accesibil. Produsul poate fi comandat și online.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistență

Durabilitate

Specificaţii

  • Tip produs: Pompă
  • Putere (W): 400
  • Presiune (bar): 0.5
  • Debit maxim (L/min): 125
  • Culoare: Negru și verde
Cod EAN: 2000001331033

Produsul Pompa apa murdara, 400 W, 125 l/min, 0.5 bar face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Pompe, Hidrofoare și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.