Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pistol de stropit • Hazelock

de la
15500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Acest pistol de stropit, de la Hazelock, e fabricat din plastic de culoare galben cu gri. Produsul este excelent pentru stropirea plantelor în grădină și vă oferă posibilitatea de a controla un jet de apă precis centrat, în timp ce îl utilizați. Are două funcții, stropește și pulverizează apă, pentru o flexibilitate maximă atunci când lucrați în grădină. Este prevăzut cu mâner anti-alunecare iar manșonul moale face acest pistol ușor de utilizat, chiar și atunci când este ud. Produsul este compatibil cu majoritatea mărcilor de fitinguri și accesorii pentru furtun și grădinărit. Se fixează cu ușurință în furtunul standard.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Pistol apă
  • Brand: Hozelock
  • Culoare: Gri cu galben
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 5010646058483

Produsul Pistol de stropit • Hazelock face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.