Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pistol apa cu prelungitor

de la
7700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Acest pistol cu pulverizator, tip lance, de la Hozelock, este util în grădina ta. Produsul are un design elegant, dar este practic și util în orice gospodărie. Datorită mânerului său de 90 cm lungime, puteți fi sigur că fiecare zonă a grădinii este udată perfect. Produsul Lance Spray, de la Hozelock, are 5 modele de pulverizare: jet, fascicul de apă conic, umplere rapidă, pulverizare plată și pulverizare fină. În plus, unghiul său reglabil oferă, de asemenea, comoditate la udarea plantelor și arborilor de înălțimi diferite. Lancea are un declanșator de blocare on/off, pentru a permite un control precis al fluxului de apă.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Pistol apă
  • Brand: Hozelock
  • Culoare: Galben
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 5010646056595

Produsul Pistol apa cu prelungitor face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.