Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pistol apa cu prelungitor, 140 cm

de la
10300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Cu o lungime de 1.4 metri, furtunul de la Hazelock îți dă posibilitatea să uzi grădina pe toată suprafața ei, chiar și în zonele mai greu accesibile. Furtunul este compatibil cu fitinguri, robineți pentru furtun și cu orice pompă de grădină. Acest furtun din plastic poate fi montat rapid, fără mult efort. Se poate rula în mod eficient în bobină, fără conector și suportă o presiune maximă de 12 bari, ceea ce promite eficiență în utilizare. Este confecționat dintr-un material flexibil și moale la atingere, ceea ce îl face uşor de manevrat și destul de rezistent în timp.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Pistol apă
  • Brand: Hozelock
  • Lungime (cm): 140
  • Culoare: Gri
  • Presiune (bar): 12
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 5010646056601

Produsul Pistol apa cu prelungitor, 140 cm face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.