Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pistol de stropit 2 in 1

de la
8900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pistolul pentru stropit, 2 în 1, de la Hazelock, este de folos în grădina ta. Modelul mic și compact îți oferă confort atunci când stropești grădina. Pistolul de stropire are componente integrate din plastic moale și se potrivește perfect pentru a fi manevrat în grădină. Este ideal pentru udarea spațiilor verzi și a zonelor de curte și pavaj. Prin ajustarea debitului de apă, poți decide ce debit de apă este ideal pentru necesitățile tale. Dispozitivul de blocare permite udarea continuă, deoarece declanșatorul nu trebuie apăsat permanent. Cu acest pistol de stropire, udarea plantelor este, cu adevărat, o plăcere.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Pistol apă
  • Brand: Hozelock
  • Culoare: Gri
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 5010646056588

Produsul Pistol de stropit 2 in 1 face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.