Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pistol de apa cu jet multiplu, reglabil • Hozelock

Garantie 10
de la
4050
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pistolul de stropit, cu jet multiplu, este folosit în orice tip de grădini. Funcțiile de stropire multiplă, jet, pulverizare, stropire fină, udare plată şi altele, te vor convinge să îl utilizezi în grădina ta. Stropirea și udarea se fac cu jet multiplu, în funcție de preferințe și nevoile de udare. Produsul are un mâner tip trăgaci, din material moale, uşor de acţionat. În felul acesta, îți poți eficientiza munca rapid. Mânerul acoperit cu plastic asigură confort în timpul utilizării. De asemenea, modul de funcționare al pistolului de stropit oferă posibilitatea de a controla debitul de apă și de a regla intensitatea jetului.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Pistol apă
  • Brand: Hozelock
  • Culoare: Gri
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 5010646048637

Produsul Pistol de apa cu jet multiplu, reglabil • Hozelock face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.