Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Niplu intermediar, 13 mm, racord 1/2

de la
189
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă ai grădină și îți place să uzi plantele, e neapărat nevoie să folosești furtunul de grădină. Furtunul poate fi prelungit, cu uşurinţă, prin utilizarea unui niplu intermediar de extensie. Tot pentru grădina ta, niplul intermediar de extensie poate fi folosit şi pentru înlocuirea a două furtunuri cu diametre diferite (de exemplu, de la 19 mm (3/4") la 13 mm (1/2"). Garantat 5 ani, acest niplu de extensie conectează, simplu și rapid, robinetul de apă cu furtunul tău din grădină. Produsul e fabricat din metal rezistent la uzură și poate fi utilizat fără scule sau unelte speciale.

 

Avantaje şi beneficii

Material de calitate

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Niplu
  • Diametru (mm): 13
  • Culoare: Gri
  • Material: Metal
  • Garanție (ani): 5
Cod EAN: 4078500093149

Produsul Niplu intermediar, 13 mm, racord 1/2 face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.