Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Conector mixer • Hozelock

de la
3000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Conectorul marca Hozelock este conceput pentru a se potrivi unei game largi de robinete rotunde, pătrate și mixere, de până la 43 mm înălțime și 34 mm lățime. Este complet, cu o gamă de șaibe de etanșare, pentru a asigura o conexiune fără scurgeri. Produsul se instalează ușor și rapid și este rezistent. Lungimea produsului este de 79 mm iar lățimea este de 100 mm. Un alt avantaj este că instrumentele de cuplare și pulverizare, de la Hozelock, sunt interschimbabile cu orice marcă obișnuită. Este ideal pentru conectarea unui furtun de grădină la robinetul de bucătărie.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii furtunuri
  • Brand: Hozelock
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 5010646008532

Produsul Conector mixer • Hozelock face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.