Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Manometru, 6 bar

de la
1600
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Manometrul de 6 bari, de la Brico Dépôt, este cea mai potrivită alegere pentru tine. Acesta se poate folosi atât pentru mediile gazoase, cât și pentru cele solide. Elementul de măsurare este un tub în forma literei C, de culoare neagră și este alcătuit dintr-un material rezistent și durabil în timp. Cadranul său este de culoare albă și este gradat, ceea ce înseamnă că vei putea vedea, cu exactitate, ce presiune are apa. Acul său indicator este confecționat din plastic și de asemenea, are o calitate bună și un preț foarte accesibil.

 

Avantaje şi beneficii

Eficiență

Durabilitate

Specificaţii

  • Tip produs: Manometru
  • Presiune (bar): 6
  • Culoare: Negru
Cod EAN: 7420169999701

Produsul Manometru, 6 bar face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Pompe, Hidrofoare și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.