Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pistol apa jet spray • Hazelock

de la
10900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă ai de udat florile din grădina ta, pistolul de stropit, de la Hazelock, îți este de folos. Acum poți uda, chiar dacă ai plante puse la înălțime sau poziționate în locuri îndepărtate. Pistolul stropește și udă grădina cu eficacitate. Produsul este practic și rezistent la uzură. Pistolul e realizat din materiale de calitate și prezintă avantajul că se montează ușor, în combinație cu furtunuri și conectori. Acest pistol cu jet de apă este ușor de folosit, în orice grădină și amenajare exterioară a curții tale. Produsele Hazelock sunt realizate din materiale durabile, de cea mai bună calitate și sunt facil de montat de oricine, fără scule speciale.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Pistol apă
  • Brand: Hozelock
  • Culoare: Gri
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 5010646058476

Produsul Pistol apa jet spray • Hazelock face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.