Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pompa electrica de apa, 0.8 bar, 750 W • Energer

Garantie 2
de la
28400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 4 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Pompa electrică marca Energer este ideală pentru gospodăria ta, atunci când vrei să îmbunătățești confortului locuinței. Poate fi folosită, cu succes, la transportul apei din puțuri, lacuri și fântâni, în scopul alimentării cu apă potabilă. Avantajul este că funcționează la adâncimi mari. Această pompă are capacitatea de a aspira apa de la 8 metri, cu o înălțime de refulare de 8 metri și o presiune de 0.8 bari. Mototrul este de 750 W iar diametrul maxim de particule este de 30 mm. Confecționată din plastic și oţel inoxidabil, pompa Energer este rezistentă la coroziune și poate fi utilizată mult timp.

 

Avantaje şi beneficii

Eficiență

Durabilitate

Specificaţii

  • Tip produs: Pompă
  • Brand: Energer
  • Putere (W): 750
  • Presiune (bar): 0.8
  • Material: Plastic, oţel
  • Culoare: Negru, albastru și gri
Cod EAN: 2000001335277

Produsul Pompa electrica de apa, 0.8 bar, 750 W • Energer face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Pompe, Hidrofoare și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.