Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pompa electrica de apa, 250 W • Energer

Garantie 2
de la
19200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 4 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Constituită din motor, unitate de pompare și carcasă, pompa electrică este rezistentă și eficientă. Poate fi folosită la transportul apei din fântâni și puțuri, ca sursă de alimentare cu apă pentru locuință, grădină și gospodărie sau pentru a crește presiunea apei în diferite sisteme și/sau instalații. Pompa are un motor de 250 W și oferă posibilitatea de a extrage apa din suprafețe adânci. Cu ajutorul ei poți crește confortul locuinței tale, fără mult efort și fără costuri prea mari. Pompa are un preț accesibil și poate fi comandată direct de pe site.

 

Avantaje şi beneficii

Eficiență

Durabilitate

Specificaţii

  • Tip produs: Pompă
  • Brand: Energer
  • Putere (W): 250
  • Material: Plastic
  • Culoare: Negru și albastru
Cod EAN: 2000001336021

Produsul Pompa electrica de apa, 250 W • Energer face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Pompe, Hidrofoare și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.