Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola derulator cu furtun, 40 m • Hozelock

de la
39300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Setul de gradinărit, cu rolă, este o alegere profitabilă, pe termen lung. Fabricat din materiale plastice de cea mai bună calitate, derulatorul de furtun îți eficientizează munca și este special conceput pentru a face faţă provocărilor dificile ale lucrului în grădină. Produsul e fiabil și rezistent la coroziune şi rugină. Produsul ajută la readucerea pe poziție a furtunului, cu uşurinţă, atunci când ai terminat de udat în grădină sau terasă. Este potrivit grădinilor mari și îți simplifică munca, prin designul compact și roțile care fac transportul ușor iar furtunul e poziționat la loc sigur.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Derulator
  • Brand: Hozelock
  • Culoare: Gri
  • Material: Plastic și metal
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 5010646034135

Produsul Rola derulator cu furtun, 40 m • Hozelock face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.