Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Conector rapid pentru debit mare, 25 mm

de la
1200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Acum ai la îndemână un conector de calitate, de la Claber, pentru a îmbina furtunul cu robineții și tot felul de accesorii pentru grădină. Fabricat din plastic de calitate, conectorul oferă rezistență excepțională la uzură, se îmbină ermetic și se poate instala, cu ușurință, la diferite modele de furtunuri de grădină și robineți. Materialul din care e fabricat conectorul oferă rezistență mare la șocuri mecanice și la modificările cauzate de schimbările de temperatură. Bucurați-vă de relaxare în grădină, folosind conectori și furtunuri de grădinărit de la la BricoDepot. Alege produsele Claber, pentru furtunuri potrivite pentru grădină sau pentru diferite lucrări de bricolaj.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de instalat

Material rezistent

Specificaţii

  • Brand: Claber
  • Diametru (mm): 25
  • Culoare: Verde
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 3663602954798

Produsul Conector rapid pentru debit mare, 25 mm face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.