Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Conector, max 18 mm • Hozelock

de la
2700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Conectorul fabricat de Hozelock este proiectat pentru a se potrivi cu robinete rotative și ovale, cu un diametru de maxim 18 mm. Fitingul este etanșat la robinet prin strângerea clemei din oțel inoxidabil. Acest conector rotund este compatibil cu toate accesoriile standard. Etanșantul din cauciuc se potrivește, în siguranță, în jurul majorității robinetelor, pentru o conexiune fără scurgeri. Conectorul universal este compatibil cu toate accesoriile standard. Lungimea produsului este de 60 mm iar lățimea este de 70 mm. Un alt avantaj este faptul că instrumentele de cuplare și pulverizare, de la Hozelock, sunt interschimbabile cu orice marcă obișnuită.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii furtunuri
  • Brand: Hozelock
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 5010646005067

Produsul Conector, max 18 mm • Hozelock face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.