Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Conector furtun, diametru 3/4 • Claber

de la
1090
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Conectorul albastru, fabricat de Claber, este recomandat să fie utilizat în grădină și este folosit pentru a realiza conexiuni de robineți, furtunuri de grădină, oferind funcționalitate și precizie. Calitatea materialului oferă flexibilitate maximă atunci când lucrați. Acest conector de plastic este rezistent la intemperii, fiind fabricat din material de calitate superioară, din plastic dur. Produsul este compatibil cu toate accesoriile standard, conectori și furtunuri de grădină. Cu accesoriile de la Claber puteți uda, simplu și rapid, curtea pavată, spațiile verzi, grădina cu flori, gazonul sau chiar culturile agricole de lângă casă.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de instalat

Material rezistent

Specificaţii

  • Brand: Claber
  • Culoare: Albastru
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 8000625904198

Produsul Conector furtun, diametru 3/4 • Claber face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.