Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Clapeta cu filet de scurgere, 15 mm• Claber

de la
3000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Clapeta de închidere Claber, pentru sisteme de irigație și stropit, este compatibilă cu tubul principal de 1/2" (13 - 16 mm). Supapa de închidere, de la Claber, este ideală pentru reglarea și oprirea fluxului de apă. Produsul beneficiază de o garanție de 2 ani. Supapa de închidere de 1/2" permite oprirea și reglarea debitului de apă pe linia principală. Valva de la Claber este compatibilă cu conectori diferiți și cu majoritatea mărcilor de fitinguri. Produsul este realizat din material de calitate și prezintă avantajul că se montează ușor, fără unelte speciale.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de instalat

Material rezistent

Specificaţii

  • Brand: Claber
  • Diametru (mm): 15
  • Culoare: Portocaliu
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 8000625909100

Produsul Clapeta cu filet de scurgere, 15 mm• Claber face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.