Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cap furtun ajustabil • Claber

de la
1550
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Capul de furtun, ajustabil, de la Claber, are debit reglabil, 0-40 l / h, de la complet închis la complet deschis. Udarea grădinii se face pe o suprafață de 360°. Produsul permite o conexiune directă la furtunul principal de 1/2" (13 - 16 mm) sau la tubul de alimentare de 1/4" (4 - 6 mm). Este ușor inspectabil, pentru o curățare ușoară. Capetele de furtun sunt comercializate la set de 10 bucăți. Produsul e fiabil și rezistent la coroziune şi rugină. Acest produs îți simplifică munca și te ajută să întreții frumusețea grădinii tale în orice anotimp.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Cap furtun
  • Brand: Claber
  • Culoare: Portocaliu
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 8000625912322

Produsul Cap furtun ajustabil • Claber face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.